Over Vers Geperst

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!
14 okt

Vers Geperst

Vers Geperst

Op onze jaarlijkse ‘Vers Geperst’ kan je kennis maken met het nieuwe boekenaanbod van het najaar. De selectie omvat een 140-tal boeken: langskomen en inkijken zal je overtuigen van de rijkdom van onze Vlaamse uitgeverswereld. 

vrijdag 14 oktober 2022 van 15:00 uur tot 21:00 uur

Vele jaren zijn lidmaatschap van het Davidsfonds en aankoop van boeken onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Vanaf dit werkjaar verandert dit. Zoals bij vele verenigingen word je nu lid door een jaarlijks gezinslidgeld (€29) te betalen. Hiermee blijf je profiteren van interessante kortingen bij aankoop van boeken, op Davidsfondsreizen, op cursussen van Davidsfonds Academie en op talrijke evenementen …

Op onze jaarlijkse ‘Vers Geperst’ kan je nog steeds kennis maken met het nieuwe boekenaanbod van het najaar. De selectie omvat een 140-tal boeken: langskomen en inkijken zal je overtuigen van de rijkdom van onze Vlaamse uitgeverswereld. 

Het lidmaatschap ‘nieuwe formule’ brengt mee dat je begin september rechtstreeks werd  aangeschreven (per mail of brief) door het nationaal secretariaat van het Davidsfonds. Misschien is dit bericht aan je aandacht ontsnapt. Geen nood: begin oktober komt er een herhalingsmail!
Op onze ‘Vers Geperst’-activiteit kan je ook terecht voor uitleg en/of rechtstreekse inschrijving. Al wie inschrijft ter plekke krijgt een welkomstpakketje. Maar ook wie reeds eerder hernieuwde, kan zijn pakketje komen ophalen.

‘Vers Geperst’ organiseren we samen met onze buur-afdeling Zemst-Eppegem-Laar. De bibliotheek faciliteert de organisatie van het evenement, waarvoor dank.

Je kan ook kennismaken met ons komende programma en om het gezellig te houden is er een knabbeltje en een drankje. Net als vorig jaar kan je nippen van enkele traditionele bieren van de ambachtelijke brouwerij ‘Sweynbeer’ uit Elewijt.

Praktisch
Bibliotheek van Zemst            Schoolstraat 23                    1980 Zemst

'Vers Geperst' 15 u. doorlopend tot 21 u. - toegang is gratis.
Info over en hulp met de nieuwe lidmaatschapsformule: ook doorlopend van 15 u. tot 21 u.

Inschrijven
Inschrijven voor ‘Vers Geperst’ is in principe niet nodig maar als je vooraf een seintje geeft, maak je het ons wel wat gemakkelijker. Melden kan via: davidsfonds-elewijt@telenet.be

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: ActiviteitVers Geperst